6 febrero 2020

Reglament

1 Dia de la Cursa
Diumenge, 19 de setembre de 2021.
Sortida: 8:30 h des del Passeig Marítim de Poblenou, davant la Plaça del Sol. 
Organitza: GESPORT. 

La cursa està oberta a totes les persones, majors de 16 anys, que hi vulguin participar. Els menors d’edat hauran de portar una autorització paterna per recollir el dorsal. 

2 La distància
És de 21,097 quilòmetres, i el circuit, totalment pla, està homologat per la FCA (Federació Catalana d’Atletisme).

3 El recorregut
Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat cada quilòmetre. Hi haurà 4 punts d’avituallament líquid al llarg del recorregut.

4 Inscripcions: 

  • Inscripció general: 28€
  • Xip de lloguer: 2€

(El mateix dia de la prova no s’admetran inscripcions) 

5 Tancament de la prova
El tancament de la prova es produirà a les 11:00 hores. Per participar-hi i optar a la classificació, és obligatori córrer amb xip i fer efectiu l’import corresponent als drets d’inscripció. Si es participa amb xip propi (de color groc), caldrà fer-ho constar al formulari d’inscripció on-line, indicant-ne el codi.

6 Responsabilitat civil i assegurança d’accidents
La participació a l’esdeveniment està sota responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa, tot i així l’organització té contractada una pòlissa de responsibilitat civil, així com una llicència de dia per a cada esportista que té assegurança d’accidents individualitzada.

7 Classificació 

Els premis es donaran per temps i posició d’arribada atenent al temps des del tret de sortida.  

8 Cancel.lació de la inscripció
En cap cas es tornaran els diners de la inscripció, tret que la prova es suspengui per decisió de l’organització i per causes imputables a la mateixa.
La inscripció, en aquesta 12ª edició, es tancarà a les 9 del matí del divendres anterior a la prova o quan s’assoleixin els 1000 inscrits. En el cas de cancel·lació de la cursa per causes alienes a l’organització degudes a la situació de la pandèmia i decretades per les autoritats sanitàries (confinament, rebrot, estat d’alarma, etc.) hi haurà la opció de guardar la inscripció per l’any següent; fer un canvi de nom, o bé devolució de la inscripció.

9 Acceptació del reglament
El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme. L’organització decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.

El Comitè Organitzador.